• Предлагаме ви нашите консултации без лимит и граници! При поет ангажимент, ние сме отворени да отговорим на всякакви въпроси зададени от Вас!
  • Готови сме да ви помогнем и при планирането и определянето на бюджета за вашият сватбен ден.
  • Можем да съставиме за вас подробен график и програма на протичане на вашият специален ден. Към това предлагаме и добре известната вече услуга „сватбен координатор“. Той ще насочва гостите ви и ще помогне за тяхното посрещане и настаняване в ресторанта. Ще следи дали всичко върви по план!
  • Възможно е и при желание от ваша страна да се включи и специална шоу-програма за вас и вашите гости, при която да се осигури: танцов-фолклорен ансамбъл, латино танци, оркестър и изпълнители на живо!
  • Готови сме да ви помогнем и при избора на мястото за провеждане на вашето тържество, като сме готови да съобразим предложенията си с локацията и вашите изисквания, за това дали то ще е на открито или в зала/ресторант. Това се отнася разбира се и за църковният храм, както и ритуалната зала.
  • Ще предложим и на вашето внимание, екип от добре подбрани професионалисти! Форограф, видеооператор, DJ, водещ, осветител, аниматор за деца и други!
  • Можем да осигурим транспорт за вас (луксозен сватбен автомобил) и транспорт за вашите гости, а също и тяхното настаняване и пренощуване при необходимост. Най-вече това се случва при гостите, които ще дойдат да ви уважат от страната и чужбина.
  • Ние в „Сватбена Агенция Зани“ смятаме, че сме добре подготвени за всички видове аксесоари, подаръци и неща от които вие бихте имали необходимост по време на вашият сватбен ден. Това са „детайлите“, това е духът и споменът на вашата сватба! Съвместно с професионалното ни Арт Студио „Зани Артс“, можем да ви предложим всичко за сватбата, а именно: Ритуални свещи, Ритуални бутилки, Ритуални чаши, Бутониери и гривни, Букети за хвърляне, Покани за гости, Покани за кумове, Покани за родители, Покани за шафери/шаферки, Книга за пожелания, Табелки за врати, Табелки-номера за маси, Тейбъл картички, Късметчета, Подаръци за гости, Подаръци за кумове, Подаръци за шафери и шаферки, Бутилки за наричане, Бутилки за наричане, Аксесоари за моминско/ергенско парти и много много други! – Посетете онлайн-магазина ни за повече информация на адрес: zaniarts.com !
  • За вашата приказна и перфектна сватба на вашите мечти, ние можем да ви помогнем с декорацията и избора на тема за вашето тържество! Можем да ви предложим арки, стойки от живи или изкуствени цветя, балони, панделки за столове, свещници, вази, фенери, булчински букет, украса за колата ви, цветна пътека за църквата и ресторанта и други.

  • Ще ви съдействаме и в изборът и намирането на вашият сватбен десерт – сватбената торта! Короната на сватбеното тържество! И не на последно място, с радост ще ви асистираме и с избора на сватбени погачи за ритуалите.­
  • А за след сватбата, предлагаме и да поемем организацията на вашият меден месец, седмица или уикенд!

Може да получите всичко това, ако се доверите на нашият усет и сме сигурни, че няма да сгрешите! Сватбена Агенция Зани – „Магията на вашата сватбена приказка“!Свържете се с нас и получете вашата персонална оферта!